Besøger du sommerhusudlejning.dk på en mobiltelefon?

  2156997132

Sommerhusudlejning i Danmark og Europa

Sommerhusudlejning  - Find jeres næste feriebolig her hos Sommerhusudlejning.dk.
Nedenfor finder i 16.000 sommerhuse i Danmark og mere end 15.000 ferieboliger i resten af Europa.
Lej nemt, sikkert og billigt nedenfor eller ring 96 11 90 00 for personlig booking.

Aktuelt

(219) 217-8590
Udgivet d. 06.02.2015

Benyt børnenes vinterferie til familiehygge, ren afslapning, og nyd det sidste af det danske...

Læs mere

(254) 290-5419
Udgivet d. 04.02.2015

Spar 5.000 DKK på lejen af dette luksus sommerhus. Pris kun 2.745 DKK

Læs mere

Sommerhus

Leder du efter et sommerhus til familiens næste ferie. Vi hjælper dig gerne med, at finde det helt rigtige sommerhus til den helt rigtige pris.
Hvis du vil tage familien med i et luksus sommerhus eller i et billigt sommerhus en weekend, så behøver du ikke søge meget længere. Vi har nemlig et af de største udvalg og kan derfor tilbyde et sommerhus til enhver lejlighed.

Sommerhus med internet og hund

Mange af vores private sommerhuse er i dag udstyret med Internet eller ADSL. Vores søgemaskine, gør det nemt at søge efter sommerhuse Internet / ADSL. Ligesom at vi har mange sommerhuse med internet forbindelse, så har vi også mange sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe hund eller andet husdyr. Vores hunde venlige sommerhuse er meget eftertragtet af mange sommerhus gæster.

Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning.dk er en dansk ejet virksomhed, med sommerhuse i store dele af Europa. Vi har i dag mere end 15.000 sommerhuse alene i Danmark og mere end 500.000 billeder af disse, alene for at give dig den bedste oplevelse af sommerhuset, allerede inden du har lejet og besøgt sommerhuset.

Mange nye sommerhuse

Vi har igen til 2014 udvidet med mange nye sommerhuse i de kendte og mindre kendte områder. Allerede i dag, råder vi over mere end 300 sommerhuse alene i Søndervig og omegn og vi har selvfølgelig også sommerhuse i Blokhus, Blåvand, Skagen, Bogense, Marielyst, Gilleje og alle de andre populære sommerhusområder i Danmark.

Det er allerede nu muligt at leje sommerhuse i industriferien 2014 og naturligvis resten af 2014.

Alle vores sommerhuse kan bookes direkte online, her på sommerhusudlejning.dk, hvis man har spørgsmål til et af vores mange sommerhuse, eller måske leder efter et ganske bestemt sommerhus, så er man altid meget velkommen til at kontakte en af vores kundeservicemedarbejdere via telefon, mail eller chat.

Man har også mulighed for at benytte funktionen ”bliv ringet op” her, ringer en af vores medarbejdere dig op, når det passer dig.

Du får altid vist den korrekte pris på vores sommerhuse, det betyder at du ikke risikerer at booke et sommerhus og efterfølgende få at vide at du har booket det til en forkert pris eller at sommerhuset måske ikke er ledigt alligevel.

Last Minute Sommerhuse

Last Minute sommerhuse eller tilbuds sommerhuse, som de også bliver kaldt er yderst populære især udenfor sæson. Mange familier benytter disse miniferier til at tage en pause fra hverdagens stress og jag.
Et weekendophold i et af vores feriehuse, er en god måde at holde en miniferie på, ofte kan der været helt op til 30% af spare ved at vælge en miniferie.

Vores sommerhuse findes i mange forskellige størrelse og prisklasser, alt lige fra hyggelige traditionelle sommerhuse til store sommerhuse med spa, pool, sauna, dampbad, internet osv.
Disse luksus sommerhuse er ofte perfekte til familier, som ønsker god plads og lidt ekstra luksus.
Andre vælger dog at gå 2 eller 3 familier sammen og så leje et af vores sommerhuse med plads til mere end 20 personer.

Vores mange traditionelle sommerhuse, er hyggeligt placeret i den danske natur og ofte personlig indrettet af husejeren, hvilket er med til at give en helt bestemt stemning.

Ferie i Sommerhus

Uge 28, uge 29, uge 30, uge 31 og uge 42 er blandt de mest populære uger, ligesom pÃ¥ske, pinse osv. men mange vælger ogsÃ¥ at tage i sommerhus udenfor sæson. Vi har mange kunder, som elsker vinterperioden, det at man kan side i et sommerhus, foran brændeovnen og nyde en god bog sammen med resten af familien er noget ganske særligt.   

Mange vælger i dag også at tage på ferie til Sverige. Vores sommerhuse, hytter og skihytter i Sverige er gennem de seneste år blevet mere og mere eftertragtede.
Sverige har ligesom Danmark, meget skøn natur at byde på og foruden dette, en lang række attraktioner, lige fra Astrid Lindgrens verden i Vimmerby til Storbysferie i Stockholm.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  270-471-4249 - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info