logoplaatjelogotekstbgzoeken
bghistory
Home/

Uitvaart, begrafenis, crematie, begraven, cremeren, uitvaartinformatie, uitvaartadvies, overlijden

titel: advertentie
plaatje: Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Wat niemand ziet
plaatje: Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Wat niemand ziet Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Wat niemand ziet
Vier dode kinderen. Mijn hart slaat over. Ik krijg kippenvel. Middenin een zware fase van afronding van mijn manuscript, mijn hoofd loopt over, zie ik via een Facebookbericht het nieuws. Vier dode kinderen, en een zwaargewond kind, en een zwaargewonde begeleidster. Het is nog niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren, maar feit is dat ze tussen de spoorbomen geraakt zijn door een passerende trein.
(419) 467-5221

Nieuwe buitenreclame van Ogilvy voor Uitvaart.nl

Een uitvaart regelen

Is er iemand in uw familie- of kennissenkring die binnen afzienbare tijd komt te overlijden. Wilt u zich voorbereiden op een uitvaart? En wilt u weten strass? 6022872330.
plaatje: Advies financiele planningUpdate: 15.06.11
Advies financiele planning
Begrafeniskosten tlv winst
404-680-7817

Wat gaat mijn uitvaart kosten?

Zoveel hoofden, zoveel zinnen. Een uitvaart kan zo eenvoudig of zo uitgebreid worden ‘aangekleed’ als u maar wilt. Specifieke wensen kosten geld, extra tijd in de aula of de koffiekamer kost geld, een stoet volgauto’s kost geld, kortom, voor iedereen geldt een andere berekening.
Lees verder...
Productnieuws: Ballon-urntjes
plaatje: Nieuw productSpeciaal voor de as van een prematuur en dat van een voldragen overleden baby`tje heb ik urntjes ontworpen in de vorm van een ballonnetje. Deze urntjes kunnen aan de muur worden opgehangen waardoor het lijkt of ze opstijgen naar de hemel.
Lees verder >>

Alles over de uitvaartverzekering

Voor onafhankelijke informatie over de uitvaartverzekering kijkt u op Uitvaartverzekering.nl. In tegenstelling tot vergelijkingssites verdient Uitvaartverzekering.nl geen commissie per afgesloten verzekering en heeft dus geen belang u te sturen richting een verzekeraar. Wij zetten alle financieringsvormen voor u op een rij, òòk alternatieven voor de uitvaartverzekering!

Voor meer informatie, zie /www.uitvaartverzekering.nl

Een plek om te sterven

U heeft niet altijd iets te zeggen over de plaats waar u bent als u komt te overlijden. Het is toch goed te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. In grote lijnen overlijdt 30 procent van de Nederlanders in een ziekenhuis, 30 procent thuis, 20 procent in een verpleeghuis en 20 procent in een verzorgingshuis. Waar wilt u de laatste levensdagen het liefst doorbrengen? Thuis of in een instelling? Of is een bijna-thuis-huis of hospice een uitkomst? Ieder lokatie heeft zijn voor- en nadelen. Daarover kunt u hier verder lezen.
Lees verder


Bijzondere omstandigheden: Niet-natuurlijke dood

Het overlijden van iemand kan een natuurlijke of een niet-natuurlijke oorzaak hebben. Natuurlijke oorzaken zijn ouderdom of een ziekte. Niet-natuurlijke oorzaken zijn een ongeluk of geweld.
Lees verder

9519658533